| ÉRD | DIÓSD | TÁRNOK | SÓSKÚT | BUDAÖRS | NAGYTARCSA |
| SZÁZHALOMBATTA |
SZIGETSZENTMIKLÓS | SZIGETHALOM | HALÁSZTELEK | GYÁL | VECSÉS | TÖKÖL |

 
nyitólap
szelektív gyűjtés
hulladékudvar
ünnepi járatrend
letölthető dokumentumok
kapcsolat
 
NAGYTARCSA

Tájékoztató a 2021-es lakossági hulladékszállításról

Háztartási hulladék elszállítása a szállítási naptárban megjelölt napokon reggel 7 órától (a tulajdonos által a gépjárművel megközelíthető közúttól 1 méterre, jól látható helyre kihelyezett) érvényes matricával ellátott megfelelő állapotú hulladékgyűjtőből történik, az edényben elhelyezett hulladék súlya a 15 kg-os súlyhatárt nem haladhatja meg! Amennyiben a hulladékgyűjtő edényben elhelyezett hulladék mennyisége a térfogat és súlyhatárt meghaladja, úgy többlethulladékos zsákban helyezhető ki a hulladék:     

Kommunális, háztartási vegyes többlethulladék: Kizárólag aze-mailben igényelt (az alábbi e-mail címen: nagytarcsa@eth-erd.hu) kommunális hulladékgyűjtő zsákban szállítunk el többlethulladékot!
A zsák ára: 332 Ft+áfa (bruttó 422Ft) 


Hétfői napokon az alábbi utcák lakosait kérjük, hogy a matricával ellátott kommunális hulladékgyűjtő edényt reggel 7 óráig helyezzék ki az ingatlanjuk elé:
Ady Endre utca, Akácfa utca, Arany János utca, Bánki Donát utca, Bocskai utca, Dózsa György utca, Fasor utca, Gyöngyvirág utca, Honfoglalás utca, Honvéd utca, Iskola utca, Jedlik Ányos utca, Kossuth Lajos utca, Laktanya utca, Millennium utca, Múzeumkert utca, Petőfi Sándor utca, Puskás Tivadar utca, Rákóczi utca, Rét utca, Rózsa utca, Sport utca, Széchenyi utca, Szőlő utca, Szőlőhegyi utca, Teller Ede utca, Tessedik Sámuel utca, Tompa Mihály utca, Vadvirág utca, Zrínyi utca    
Öregszőlő lakópark:  Ezerjó utca, Hárslevelű utca, Hegybíró utca, Hordó utca, Leányka utca, Nektár utca, Othelló utca, Somló utca, Tokaji utca, Vincellér utca.


Keddi napokon az alábbi utcák lakosait kérjük, hogy a matricával ellátott kommunális hulladékgyűjtő edényt reggel 7 óráig helyezzék ki az ingatlanjuk elé:
Füzesligeti lakópark:Cserfa utca, Csontváry utca, Füzesligeti út, Fűzfa utca, Gesztenye sor, Hársfa utca,  Mező utca, Munkácsy utca, Nyárfa utca, Nyírfa utca, Paál László utca, Rozmaring utca, Somfa utca, Szilfa utca, Tölgyfa utca, Vadrózsa utca                                                
Felsőrét lakóparkok: Bíborka utca, Bodza utca, Boglárka utca, Ibolya utca, Iglic utca, Kamilla köz, Kökény utca, Nadály utca, Orchidea utca, Pipacs utca, Repce köz, Zsálya utca, Zsurló utca
Jókai lakópark: Árpádfejedelem utca, Báthory István utca, Jókai utca, Mátyás király utca, Szent Imre herceg utca, Szent István utca, Szent László utca, Tsz major
Petőfi lakótelepek: „régi” és „új” lakótelep
Víztorony lakópark: Bartók Béla utca, Erkel Ferenc utca, Liszt Ferenc utca, Sztehlo Gábor utca.

SZELKTÍV PAPÍRHULLADÉK GYŰJTÉS
Minden hónap első és harmadik szerdáján az összegyűjtött papír kerül elszállításra. Kérjük önöket, hogy a kék színű kukában vagy az átlátszó, fehér, kék, sárga színű zsákban CSAK A SZELEKTÍVEN GYŰJTHETŐ PAPÍROKAT legyenek kedvesek beletenni. Ilyen az újságpapír, kartondoboz, tiszta csomagolópapír, irodai papírhulladékok, szórólapok és reklámkiadványok, italos kartonok – tetrapackos tejes és üdítős karton dobozok. Kérjük, hogy a kartondobozokat tépjék és/vagy hajtsák össze és úgy dobják be a szelektív konténerbe, hogy minél több hulladék elférjen. Tilos az egészségügyi papírokat (pelenka, betét stb.), a használt papírzsebkendőt, wc papírt, zsíros szennyezett papírokat bedobálni a szelektív kukába vagy zsákba.

SZELEKTÍV VEGYES MŰANYAG, PET-PALACK, FÉMDOBOZ GYŰJTÉS Minden hónap második és negyedik szerdáján az összegyűjtött vegyes műanyag és fém dobozok kerülnek elszállításra. Kérjük Önöket, hogy az átlátszó, fehér, kék, sárga színű zsákban CSAK A SZELEKTÍVEN GYŰJTHETŐ MŰANYAGOKAT és FÉMDOBOZOKAT legyenek kedvesek a zsákokba dobálni. Ilyen az ásványvizes és üdítős PET palackok lapítva. Ide tartozik még a PET palackokról leszedett kupakok, elöblített tejfölös, vaj, margarin, joghurtos stb. dobozok, műanyag zacskók, reklámtáskák műanyag fóliák, PP és HDPE jelzésű kozmetikai termékek, mosószeres flakonok, italos karton, fém konzervdobozok, fém zárókupak, alumínium dobozok (sör, energiaitalos, üdítős).  Tilos az ételmaradékkal szennyezett dobozokat, vegyszeres-olajos flakonokat, fogkefét, műanyag gyermekjátékokat és CD-DVD lemezeket, HUNGAROCELLT a szelektív zsákokba helyezni.

Ötödik héten (ha az adott hónapban van) nincsen szelektív szállítás!

Üveghulladékok: A Hangya-udvarban (Rákóczi utca 35.) három darab fehér harang alakú üveggyűjtő került kihelyezésre a lakosság számára. Szelektíven gyűjthetők: befőttes üvegek, ásványvizes üvegek, sörös-boros-pezsgős-röviditalos palackok, kozmetikai termékek üvegcséi.

LAKOSSÁGI ZÖLDHULLADÉK GYŰJTÉS:
A zöldhulladék gyűjtése (fa és bokornyesedék, nyírt fű, gyom) a szállítási naptárban meghatározott napokon és a hozzá tartozó területeken történik, megfelelő teherbírású, maximum 120 literes zsákokban. Maximum 5 db 120 literes zsák helyezhető ki ingatlanonként. Az ágakat, törzseket, 1 m-es darabokra összevágva és kötegelve lehet kihelyezni a zsákok mellé, maximum 5 db-ot! Januárban és februárban kizárólag fenyőfákat szállítunk el!

Lomtalanítás: A házhoz menő lomtalanítást egy naptári évben egyszer lehet igénybe venni.  Ingatlanonként két köbméter lomot szállítunk el térítésmentesen. A lomhulladék elszállítása előre egyeztetett napon, házhozmenő jelleggel (NEM KONTÉNERBEN) történik. Az ingatlan tulajdonosának vagy meghatalmazottjának a helyszínen kell tartózkodnia, a kitett lomhulladékokért az ingatlan tulajdonosa felel az elszállítás időpontjáig. Lomtalanítás alkalmával szigorúan tilos kihelyezni: építési- bontási törmeléket, sittet, vegyes (kommunális) hulladékot, zöldhulladékot, veszélyes hulladékot, ipari – mezőgazdasági vagy szolgáltatási tevékenység során képződött hulladékot, autóalkatrészeket, gumiabroncsot, kézierővel nem rakodható, túlsúlyos vagy túlméretes lomhulladékot!
Időpontot (márciustól) az alábbi telefonszámon lehet egyeztetni:
+36-20-216-32-6

Tisztelettel,

Ádány Barbara
kirendeltségvezető
e-mail: adany.barbara@eth-erd.hu
telefonszám: +36 20 216 32 60
ügyfélszolgálati cím: 2142 Nagytarcsa, Rákóczi utca 84.


naptár nagyobb méretben

     
Tájékoztató a 2021-es céges hulladékelszállításokról

Tisztelt Ügyfelünk, Cégvezetők, Telephely vezetők!
2021. januárjától változatlanul heti rendszerességgel szállítjuk Önöktől a kommunális és a szelektív hulladékokat. A kommunális hulladékra kötött szerződéssel a szelektív szállítást térítésmentesen végezzük.

Heti kommunális hulladékgyűjtés a szállítási naptárban megjelölt napokon (változatlanul pénteki napokon történik) reggel 7 órától (gépjárművel megközelíthető közúttól 1 méterre, jól látható helyre kihelyezett) érvényes matricával ellátott megfelelő állapotú hulladékgyűjtőből történik. Amennyiben a hulladékgyűjtő edényben elhelyezett hulladék mennyisége a térfogat és súlyhatárt meghaladja, úgy többlethulladékos zsákban helyezhető ki a többlethulladék:                           Ipari kommunális vegyes többlethulladék: Kizárólag a nagytarcsai ügyfélszolgálaton (2142 Nagytarcsa, Rákóczi utca 84.) vásárolt kommunális hulladékgyűjtő zsákban szállítunk el többlethulladékot! A zsák ára: 332 Ft+áfa (bruttó 422Ft) 

Minden hónap első és harmadik csütörtökén az összegyűjtött papír kerül elszállításra. (Kivéve április 1-jén és július 1-jén!)
Kérjük önöket, hogy CSAK A SZELEKTÍVEN GYŰJTHETŐ PAPÍROKAT legyenek kedvesek kihelyezni. Ilyen, az újságpapír, kartondoboz, tiszta csomagolópapír, irodai papírhulladékok, szórólapok és reklámkiadványok, italos kartonok – tetrapackos tejes és üdítős karton dobozok. Kérjük, hogy a kartondobozokat tépjék és/vagy hajtsák össze és úgy dobják be a szelektív konténerbe, hogy minél több hulladék elférjen. Tilos az egészségügyi papírokat (pelenka, betét stb.), a használt papírzsebkendőt, wc papírt, zsíros szennyezett papírokat bedobálni a szelektív kukába vagy zsákba.

Minden hónap második és negyedik csütörtökén az összegyűjtött Pet-palackok, fóliák, fém dobozok és műanyagok kerülnek elszállításra.
Kérjük Önöket, hogy CSAK A SZELEKTÍVEN GYŰJTHETŐ MŰANYAGOKAT és FÉMDOBOZOKAT legyenek kedvesek a zsákokba dobálni. Ilyen az ásványvizes és üdítős PET palackok lapítva. Ide tartozik még a PET palackokról leszedett kupakok, elöblített tejfölös, vaj, margarin, joghurtos stb. dobozok, műanyag zacskók, reklámtáskák műanyag fóliák, PP és HDPE jelzésű kozmetikai termékek, mosószeres flakonok, italos karton, fém konzervdobozok, fém zárókupak, alumínium dobozok (sör, energiaitalos, üdítős).  Tilos az ételmaradékkal szennyezett dobozokat, vegyszeres-olajos flakonokat, fogkefét, műanyag gyermekjátékokat és CD-DVD lemezeket, HUNGAROCELLT a szelektív zsákokba helyezni.

Ötödik héten (ha az adott hónapban van) nincsen szelektív szállítás

Tisztelettel,

Ádány Barbara
kirendeltségvezető
e-mail: adany.barbara@eth-erd.hu
telefonszám: +36 20 216 32 60
ügyfélszolgálati cím: 2142 Nagytarcsa, Rákóczi utca 84.


naptar nagyobb méretben

 

 


Az oldalt készítette: Hírözön Bt.

 

 
Hírek
Tisztelt Ügyfeleink!
Tájékoztatjuk Önöket, hogy Érd, Diósdi út 29. szám alatti ügyfélszolgálati irodánk és Érd, Sas u. 2. szám alatti hulladékudvarunk 2021.04.12-től újra nyitva tart.
Álláslehetőség
Az ÉTH Érd és Térsége Hulladékkezelési Nonprofit Kft állást hirdet a következő pozícióra: RAKODÓ Feladatai: A munkavégzés helyén végzett kommunális és nem veszélyes termelési szilárdhulladék-gyűjtésben való rakodói részvétel, a települési szilárd hulladékok gyűjtő szállító járműbe történő berakodása a tömörítő szerkezet szükség szerinti kezelése, részvétel a célgép ürítésében, valamint segédkezik a gépjárművek karban és tisztántartásában. A munkavégzés helye: Érd ÉS Térsége Munkaidő: 6.30-18.30, valamint 8.00-16.30-ig munkarendben. A biztosítási jogviszony teljesmunkaidős, határozatlan idejű munkaviszony. Jelentkezni személyesen Érden, a Sas utca 2. szám alatt a diszpécser irodába Hétfőtől péntekig 8.00-10.00-ig a személyes okmányokkal együtt , a allas@eth-erd.hu email címen vagy telefonon: +36 70 455 2406-os telefonszám lehetséges.
Álláslehetőség
Az ÉTH Érd és Térsége Hulladékkezelési Nonprofit Kft állást hirdet a következő pozícióra: SOFŐR Feladatai: A gondjaira bízott hulladékgyűjtő vezetése, a célfelépítmény kezelése, valamint a kommunális és nem veszélyes szilárd hulladék gyűjtése, majd a kijelölt lerakóhelyre való szállítsa. A munkavégzés helye: Érd ÉS Térsége Munkaidő: 6.30-18.30, valamint 8.00-16.300 munkarendben. A biztosítási jogviszony teljesmunkaidős, határozatlan idejű munkaviszony. Az állás betöltéséhez szükséges: „ C ”kategóriás jogosítvány, GKI , gépkezelői alkalmasság Előnyt jelent: „E” kategóriás jogosítvány, darukezelő Jelentkezni személyesen Érden, a Sas utca 2. szám alatt a diszpécser irodába Hétfőtől péntekig 8.00-10.00-ig a személyes okmányokkal együtt , a allas@eth-erd.hu email címen vagy telefonon: +36 70 455 2406-os telefonszám lehetséges.
Álláslehetőség
Az ÉTH Érd és Térsége Hulladékkezelési Nonprofit Kft állást hirdet a következő pozícióra: TEHEREGÉPKOCSI VEZETŐ. A munkavégzés helye: Érd és Térsége A biztosítási jogviszony teljesmunkaidős, határozatlan idejű munkaviszony. Feltétel: ”C” kategóriás jogosítvány és GKI Jelentkezni személyesen Érden a Sas utca 2. szám alatti telephelyünkön vagy e-mailbe a kovacs.kitti@eth-erd.hu címen lehetséges.
Hulladékudvar
Tájékoztatjuk Önöket, hogy Érd, Sas utca 2. szám alatt levő hulladékudvarban lévő szolgáltatások 2021. 03. 08. és 2021. 04. 05. között szünetelnek. Elérhetőségeink: telefon: 23/522-600 e-mail: ugyfelszolgalat@eth-erd.hu; eth@erd.hu Megértésüket köszönjük.

<< Previous 1 2 3 Next >>

Content Management Powered by UTF-8 CuteNews