| ÉRD | DIÓSD | TÁRNOK | SÓSKÚT | BUDAÖRS | NAGYTARCSA |
| SZÁZHALOMBATTA |
SZIGETSZENTMIKLÓS | SZIGETHALOM | HALÁSZTELEK | GYÁL | DUNAVARSÁNY | DUNAHARASZTI | VECSÉS | ÚJLENGYEL | ÚJHARTYÁN |

 
nyitólap
magunkról
szelektív gyűjtés
hulladékudvar
ünnepi járatrend
letölthető dokumentumok
kapcsolat
 
NAGYTARCSA

Tájékoztató a 2020-as lakossági hulladékelszállításokról

Hétfői napokon az alábbi utcák lakosait kérjük, hogy a matricával ellátott kommunális hulladékgyűjtő edényt reggel ½ 8-ig helyezzék ki az ingatlanjuk elé:
Ady Endre utca, Akácfa utca, Arany János utca, Bánki Donát utca, Bocskai utca, Dózsa György utca, Fasor utca, Gyöngyvirág utca, Honfoglalás utca, Honvéd utca, Iskola utca, Jedlik Ányos utca, Kossuth Lajos utca, Laktanya utca, Millennium utca, Múzeumkert utca, Petőfi Sándor utca, Puskás Tivadar utca, Rákóczi utca, Rét utca, Rózsa utca, Sport utca, Széchenyi utca, Szőlő utca, Szőlőhegyi utca, Teller Ede utca, Tessedik Sámuel utca, Tompa Mihály utca, Vadvirág utca, Zrínyi utca   Öregszőlő lakópark:  Ezerjó utca, Hárslevelű utca, Hegybíró utca, Hordó utca, Leányka utca, Nektár utca, Othelló utca, Somló utca, Tokaji utca, Vincellér utca.
Keddi napokon az alábbi utcák lakosait kérjük, hogy a matricával ellátott kommunális hulladékgyűjtő edényt reggel ½ 8-ig helyezzék ki az ingatlanjuk elé:
Füzesligeti lakópark:Cserfa utca, Csontváry utca, Füzesligeti út, Fűzfa utca, Gesztenye sor, Hársfa utca,  Mező utca, Munkácsy utca, Nyárfa utca, Nyírfa utca, Paál László utca, Rozmaring utca, Somfa utca, Szilfa utca, Tölgyfa utca, Vadrózsa utca                                          
Felsőrét lakóparkok: Bíborka utca, Bodza utca, Boglárka utca, Ibolya utca, Iglic utca, Kamilla köz, Kökény utca, Nadály utca, Orchidea utca, Pipacs utca, Repce köz, Zsálya utca, Zsurló utca
Jókai lakópark: Árpádfejedelem utca, Báthory István utca, Jókai utca, Mátyás király utca, Szent Imre herceg utca, Szent István utca, Szent László utca, Tsz major
Petőfi lakótelepek: „régi” és „új” lakótelep
Víztorony lakópark: Bartók Béla utca, Erkel Ferenc utca, Liszt Ferenc utca, Sztehlo Gábor   utca.

Szelektív papírhulladék gyűjtés:
Minden hónap első és harmadik szerdáján az összegyűjtött papír kerül elszállításra. Kérjük önöket, hogy a kék színű kukában vagy az átlátszó, fehér, kék, sárga színű zsákban CSAK A SZELEKTÍVEN GYŰJTHETŐ PAPÍROKAT legyenek kedvesek beletenni.    Ilyen az újságpapír, kartondoboz, tiszta csomagolópapír, irodai papírhulladékok, szórólapok és reklámkiadványok, italos kartonok – tetrapackos tejes és üdítős karton dobozok. Kérjük, hogy a kartondobozokat tépjék és/vagy hajtsák össze és úgy dobják be a szelektív konténerbe, hogy minél több hulladék elférjen. Tilos az egészségügyi papírokat (pelenka, betét stb.), a használt papírzsebkendőt, wc papírt, zsíros szennyezett papírokat bedobálni a szelektív kukába vagy zsákba.

Szelektív vegyes műanyag, PET palack és fém doboz gyűjtés:                         
Minden hónap második és negyedik szerdáján az összegyűjtött vegyes műanyag és fém dobozok kerülnek elszállításra. Kérjük Önöket, hogy az átlátszó, fehér, kék, sárga színű zsákban CSAK A SZELEKTÍVEN GYŰJTHETŐ MŰANYAGOKAT és FÉMDOBOZOKAT legyenek kedvesek a zsákokba dobálni. Ilyen az ásványvizes és üdítős PET palackok lapítva. Ide tartozik még a PET palackokról leszedett kupakok, elöblített tejfölös, vaj, margarin, joghurtos stb. dobozok, műanyag zacskók, reklámtáskák műanyag fóliák, PP és HDPE jelzésű kozmetikai termékek, mosószeres flakonok, italos karton, fém konzervdobozok, fém zárókupak, alumínium dobozok (sör, energiaitalos, üdítős).  Tilos az ételmaradékkal szennyezett dobozokat, vegyszeres-olajos flakonokat, fogkefét, műanyag gyermekjátékokat és CD-DVD lemezeket, HUNGAROCELLT a szelektív zsákokba helyezni.

– Kommunális, háztartási vegyes többlethulladék: Kizárólag a nagytarcsai ügyfélszolgálaton (2142 Nagytarcsa, Rákóczi utca 84.) vásárolt kommunális hulladékgyűjtő zsákban szállítunk el többlethulladékot!
A zsák ára: 332 Ft+áfa (bruttó 422Ft) 

– Ötödik héten (ha az adott hónapban van) nincsen szelektív szállítás!

– Lakossági zöldhulladék gyűjtés: Minden hónap második és negyedik szombatján szállítjuk a zöldhulladékokat (fa és bokornyesedék, nyírt fű, gyom) bezsákolt állapotban.
Maximum 5 db 120 literes zöldhulladékos zsák helyezhető ki ingatlanonként. Az ágakat, törzseket, 1 m-es darabokra összevágva és kötegelve lehet kihelyezni a zsákok mellé, maximum 5 db-ot! Januárban és februárban kizárólag fenyőfákat szállítunk!

– Üveghulladékok: A Hangya-udvarban (Rákóczi utca 35.) három darab fehér harang alakú üveggyűjtő került kihelyezésre a lakosság számára. Szelektíven gyűjthetők: befőttes üvegek, ásványvizes üvegek, sörös-boros-röviditalos palackok, kozmetikai termékek üvegcséi.

– Lomtalanítás: A házhoz menő lomtalanítást egy naptári évben egyszer lehet igénybe venni.  Ingatlanonként két köbméter lomot szállítunk el térítésmentesen. Időpontot (márciustól) az alábbi telefonszámon lehet egyeztetni: +36-20-216-32-60

Tisztelettel,

Ádány Barbara
kirendeltségvezető
e-mail: adany.barbara@eth-erd.hu
telefonszám: +36 20 216 32 60
ügyfélszolgálati cím: 2142 Nagytarcsa, Rákóczi utca 84.


naptár nagyobb méretben


Tájékoztató a 2020-as céges hulladékelszállításokról

Tisztelt Ügyfelünk, Cégvezetők, Telephely vezetők!

2020. januárjától változatlanul heti rendszerességgel szállítjuk Önöktől a kommunális és a szelektív hulladékokat. A kommunális szerződéskötéssel a szelektív szállítást ingyenesen végezzük.

Heti kommunális hulladékgyűjtés változatlanul pénteki napokon történik.
Kérjük Önöket, hogy a matricával ellátott kommunális hulladékgyűjtő edényt reggel ½ 8-ig helyezzék ki az ingatlan, csarnok, telephely elé, jól látható helyre.

Minden hónap első és harmadik csütörtökén az összegyűjtött papír kerül elszállításra.
Kérjük önöket, hogy CSAK A SZELEKTÍVEN GYŰJTHETŐ PAPÍROKAT legyenek kedvesek kihelyezni. Ilyen, az újságpapír, kartondoboz, tiszta csomagolópapír, irodai papírhulladékok, szórólapok és reklámkiadványok, italos kartonok – tetrapackos tejes és üdítős karton dobozok. Kérjük, hogy a kartondobozokat tépjék és/vagy hajtsák össze és úgy dobják be a szelektív konténerbe, hogy minél több hulladék elférjen. Tilos az egészségügyi papírokat (pelenka, betét stb.), a használt papírzsebkendőt, wc papírt, zsíros szennyezett papírokat bedobálni a szelektív kukába vagy zsákba.

Minden hónap második és negyedik csütörtökén az összegyűjtött Pet-palackok, fóliák, fém dobozok és műanyagok kerülnek elszállításra.
Kérjük Önöket, hogy CSAK A SZELEKTÍVEN GYŰJTHETŐ MŰANYAGOKAT és FÉMDOBOZOKAT legyenek kedvesek a zsákokba dobálni. Ilyen az ásványvizes és üdítős PET palackok lapítva. Ide tartozik még a PET palackokról leszedett kupakok, elöblített tejfölös, vaj, margarin, joghurtos stb. dobozok, műanyag zacskók, reklámtáskák műanyag fóliák, PP és HDPE jelzésű kozmetikai termékek, mosószeres flakonok, italos karton, fém konzervdobozok, fém zárókupak, alumínium dobozok (sör, energiaitalos, üdítős).  Tilos az ételmaradékkal szennyezett dobozokat, vegyszeres-olajos flakonokat, fogkefét, műanyag gyermekjátékokat és CD-DVD lemezeket, HUNGAROCELLT a szelektív zsákokba helyezni.

Ötödik héten (ha az adott hónapban van) nincsen szelektív szállítás!

Ipari kommunális vegyes többlethulladék: Kizárólag a nagytarcsai ügyfélszolgálaton (2142 Nagytarcsa, Rákóczi utca 84. fsz.) vásárolt kommunális hulladékgyűjtő zsákban szállítunk el többlethulladékot!
A zsák ára: 332 Ft+áfa (bruttó 422Ft)

Tisztelettel,

Ádány Barbara
kirendeltségvezető
e-mail: adany.barbara@eth-erd.hu
telefonszám: +36 20 216 32 60
ügyfélszolgálati cím: 2142 Nagytarcsa, Rákóczi utca 84.


naptar nagyobb méretben

 

 


Az oldalt készítette: Hírözön Bt.

 

 
Hírek
ÜVEGGYŰJTŐ KUKA ÉRDI LAKOSOKNAK

Januárban Érd, Sas u. 2. szám alatti telephelyünkön megkezdjük az üvegek szelektív gyűjtésére szolgáló kukák kiosztását. Részletek és tudnivalók:ITT.

ÁLLÁS

Azonnali kezdéssel keresünk rakodókat Érdre és Budaörsre.

Díjhátralék-kezelés
A Nemzeti Hulladékgazdálkodási Koordináló és Vagyonkezelő Zrt. tájékoztatója a díjhátralékok kezelésről ITT olvasható.
Ügyfélszolgálat
Értesítjük ügyfeleinket, hogy ügyfélszolgálatunk új helyre költözött. Ezentúl Érden,
a Diósdi út 29-ben
várjuk Önöket változatlan
nyitvatartással és elérhetőségekkel.
Ebédidő: 12–12,30-ig
ROSSZ CÍMZÉS
Egyre növekvő számban kézbesít a Magyar Posta olyan leveleket, melyeken az ÉTH Nonprofit Kft. címét (2030 Érd, Sas u. 2.) tüntették fel, de címzettként az NHKV Zrt. neve szerepel.

Tisztelettel és nyomatékosan felhívjuk Tisztelt Ügyfeleink figyelmét, hogy ilyen küldeményeket nem nyithatunk fel és nem vehetünk át, mert az a levéltitok megsértésének minősül!

Az ilyen küldeményeket kénytelenek vagyunk a feladónak visszaküldeni!

Kérjük, amennyiben részünkre, az ÉTH Nonprofit Kft-nek kívánnak írni, szíveskedjenek azt cégünknek címezni!

Amennyiben az NHKV Zrt-nek kívánnak levelet küldeni, az NHKV Zrt. postacíme: 1255 Budapest, Pf.: 15. Székhelyének címe: 1011 Budapest, Iskola u. 13. A levelet azonban gyorsabban megkapják a postafiókon keresztül.

<< Previous 1 2 Next >>

Content Management Powered by UTF-8 CuteNews