| ÉRD | DIÓSD | TÁRNOK | SÓSKÚT | NAGYTARCSA | | SZÁZHALOMBATTA |
SZIGETSZENTMIKLÓS | SZIGETHALOM | HALÁSZTELEK | GYÁL | TÖKÖL |

 
nyitólap
szelektív gyűjtés
hulladékudvar
ünnepi járatrend
letölthető dokumentumok
kapcsolat
TANUSÍTVÁNYAINK
ÉRD
erdmost

erdiujsag

DIÓSD
TÁRNOK
Érdi Közterület-fenntartó Intézmény
Érdi Ipartestület
 
NAGYTARCSA

Tájékoztató a 2022-es lakossági hulladékszállításról

Háztartási hulladék elszállítása a szállítási naptárban megjelölt napokon reggel 6 órától (a tulajdonos által a gépjárművel megközelíthető közúttól 1 méterre, jól látható helyre kihelyezett) érvényes matricával ellátott megfelelő állapotú hulladékgyűjtőből történik, az edényben elhelyezett hulladék súlya a 15 kg-os súlyhatárt nem haladhatja meg! Amennyiben a hulladékgyűjtő edényben elhelyezett hulladék mennyisége a térfogat és súlyhatárt meghaladja, úgy többlethulladékos zsákban helyezhető ki a hulladék:     

Hétfői napokon az alábbi utcák lakosait kérjük, hogy a matricával ellátott kommunális hulladékgyűjtő edényt reggel 7 óráig helyezzék ki az ingatlanjuk elé:
Ady Endre utca, Akácfa utca, Arany János utca, Bánki Donát utca, Bocskai utca, Dózsa György utca, Fasor utca, Gyöngyvirág utca, Honfoglalás utca, Honvéd utca, Iskola utca, Jedlik Ányos utca, Kossuth Lajos utca, Laktanya utca, Millennium utca, Múzeumkert utca, Petőfi Sándor utca, Puskás Tivadar utca, Rákóczi utca, Rét utca, Rózsa utca, Sport utca, Széchenyi utca, Szőlő utca, Szőlőhegyi utca, Teller Ede utca, Tessedik Sámuel utca, Tompa Mihály utca, Vadvirág utca, Zrínyi utca    
Öregszőlő lakópark:  Ezerjó utca, Hárslevelű utca, Hegybíró utca, Hordó utca, Leányka utca, Nektár utca, Othelló utca, Somló utca, Tokaji utca, Vincellér utca.


Keddi napokon az alábbi utcák lakosait kérjük, hogy a matricával ellátott kommunális hulladékgyűjtő edényt reggel 7 óráig helyezzék ki az ingatlanjuk elé:
Füzesligeti lakópark:Cserfa utca, Csontváry utca, Füzesligeti út, Fűzfa utca, Gesztenye sor, Hársfa utca,  Mező utca, Munkácsy utca, Nyárfa utca, Nyírfa utca, Paál László utca, Rozmaring utca, Somfa utca, Szilfa utca, Tölgyfa utca, Vadrózsa utca                                                
Felsőrét lakóparkok: Bíborka utca, Bodza utca, Boglárka utca, Ibolya utca, Iglic utca, Kamilla köz, Kökény utca, Nadály utca, Orchidea utca, Pipacs utca, Repce köz, Zsálya utca, Zsurló utca
Jókai lakópark: Árpádfejedelem utca, Báthory István utca, Jókai utca, Mátyás király utca, Szent Imre herceg utca, Szent István utca, Szent László utca, Tsz major
Petőfi lakótelepek: „régi” és „új” lakótelep
Víztorony lakópark: Bartók Béla utca, Erkel Ferenc utca, Liszt Ferenc utca, Sztehlo Gábor utca.

SZELKTÍV PAPÍRHULLADÉK GYŰJTÉS
Minden hónap első és harmadik szerdáján az összegyűjtött papír kerül elszállításra. Kérjük önöket, hogy a kék színű kukában vagy az átlátszó, fehér, kék, sárga színű zsákban CSAK A SZELEKTÍVEN GYŰJTHETŐ PAPÍROKAT legyenek kedvesek beletenni. Ilyen az újságpapír, kartondoboz, tiszta csomagolópapír, irodai papírhulladékok, szórólapok és reklámkiadványok, italos kartonok – tetrapackos tejes és üdítős karton dobozok. Kérjük, hogy a kartondobozokat tépjék és/vagy hajtsák össze és úgy dobják be a szelektív konténerbe, hogy minél több hulladék elférjen. Tilos az egészségügyi papírokat (pelenka, betét stb.), a használt papírzsebkendőt, wc papírt, zsíros szennyezett papírokat bedobálni a szelektív kukába vagy zsákba.

SZELEKTÍV VEGYES MŰANYAG, PET-PALACK, FÉMDOBOZ GYŰJTÉS Minden hónap második és negyedik szerdáján az összegyűjtött vegyes műanyag és fém dobozok kerülnek elszállításra. Kérjük Önöket, hogy az átlátszó, fehér, kék, sárga színű zsákban CSAK A SZELEKTÍVEN GYŰJTHETŐ MŰANYAGOKAT és FÉMDOBOZOKAT legyenek kedvesek a zsákokba dobálni. Ilyen az ásványvizes és üdítős PET palackok lapítva. Ide tartozik még a PET palackokról leszedett kupakok, elöblített tejfölös, vaj, margarin, joghurtos stb. dobozok, műanyag zacskók, reklámtáskák műanyag fóliák, PP és HDPE jelzésű kozmetikai termékek, mosószeres flakonok, italos karton, fém konzervdobozok, fém zárókupak, alumínium dobozok (sör, energiaitalos, üdítős).  Tilos az ételmaradékkal szennyezett dobozokat, vegyszeres-olajos flakonokat, fogkefét, műanyag gyermekjátékokat és CD-DVD lemezeket, HUNGAROCELLT a szelektív zsákokba helyezni.

Ötödik héten (ha az adott hónapban van) nincsen szelektív szállítás!

Üveghulladékok: A Hangya-udvarban (Rákóczi utca 35.) három darab fehér harang alakú üveggyűjtő került kihelyezésre a lakosság számára. Szelektíven gyűjthetők: befőttes üvegek, ásványvizes üvegek, sörös-boros-pezsgős-röviditalos palackok, kozmetikai termékek üvegcséi.

LAKOSSÁGI ZÖLDHULLADÉK GYŰJTÉS:
A zöldhulladék gyűjtése (fa és bokornyesedék, nyírt fű, gyom) a szállítási naptárban meghatározott napokon és a hozzá tartozó területeken történik, megfelelő teherbírású, maximum 120 literes zsákokban. Maximum 5 db 120 literes zsák helyezhető ki ingatlanonként. Az ágakat, törzseket, 1 m-es darabokra összevágva és kötegelve lehet kihelyezni a zsákok mellé, maximum 5 db-ot! Januárban és februárban kizárólag fenyőfákat szállítunk el!

Lomtalanítás: A házhoz menő lomtalanítást egy naptári évben egyszer lehet igénybe venni.  Ingatlanonként két köbméter lomot szállítunk el térítésmentesen. A lomhulladék elszállítása előre egyeztetett napon, házhozmenő jelleggel (NEM KONTÉNERBEN) történik. Az ingatlan tulajdonosának vagy meghatalmazottjának a helyszínen kell tartózkodnia, a kitett lomhulladékokért az ingatlan tulajdonosa felel az elszállítás időpontjáig. Lomtalanítás alkalmával szigorúan tilos kihelyezni: építési- bontási törmeléket, sittet, vegyes (kommunális) hulladékot, zöldhulladékot, veszélyes hulladékot, ipari – mezőgazdasági vagy szolgáltatási tevékenység során képződött hulladékot, autóalkatrészeket, gumiabroncsot, kézierővel nem rakodható, túlsúlyos vagy túlméretes lomhulladékot!
Időpontot (márciustól) az alábbi telefonszámon lehet egyeztetni:
+36-23-522-600

Lakossági ügyintézés:
telefonszám: +36-23 522 600
email: ugyfelszolgalat@eth-erd.hu


naptár nagyobb méretben

     
Tájékoztató a 2022-es céges hulladékelszállításokról

Tisztelt Ügyfelünk, Cégvezetők, Telephely vezetők!
2021. januárjától változatlanul heti rendszerességgel szállítjuk Önöktől a kommunális és a szelektív hulladékokat. A kommunális hulladékra kötött szerződéssel a szelektív szállítást térítésmentesen végezzük.

Heti kommunális hulladékgyűjtés a szállítási naptárban megjelölt napokon (változatlanul pénteki napokon történik) reggel 6 órától (gépjárművel megközelíthető közúttól 1 méterre, jól látható helyre kihelyezett) érvényes matricával ellátott megfelelő állapotú hulladékgyűjtőből történik. Amennyiben a hulladékgyűjtő edényben elhelyezett hulladék mennyisége a térfogat és súlyhatárt meghaladja, úgy többlethulladékos zsákban helyezhető ki a többlethulladék:                           Ipari kommunális vegyes többlethulladék: Kizárólag a nagytarcsai ügyfélszolgálaton (2142 Nagytarcsa, Rákóczi utca 84.) vásárolt kommunális hulladékgyűjtő zsákban szállítunk el többlethulladékot! A zsák ára: 332 Ft+áfa (bruttó 422Ft) 

Minden hónap első és harmadik csütörtökén az összegyűjtött papír kerül elszállításra. (Kivéve április 1-jén és július 1-jén!)
Kérjük önöket, hogy CSAK A SZELEKTÍVEN GYŰJTHETŐ PAPÍROKAT legyenek kedvesek kihelyezni. Ilyen, az újságpapír, kartondoboz, tiszta csomagolópapír, irodai papírhulladékok, szórólapok és reklámkiadványok, italos kartonok – tetrapackos tejes és üdítős karton dobozok. Kérjük, hogy a kartondobozokat tépjék és/vagy hajtsák össze és úgy dobják be a szelektív konténerbe, hogy minél több hulladék elférjen. Tilos az egészségügyi papírokat (pelenka, betét stb.), a használt papírzsebkendőt, wc papírt, zsíros szennyezett papírokat bedobálni a szelektív kukába vagy zsákba.

Minden hónap második és negyedik csütörtökén az összegyűjtött Pet-palackok, fóliák, fém dobozok és műanyagok kerülnek elszállításra.
Kérjük Önöket, hogy CSAK A SZELEKTÍVEN GYŰJTHETŐ MŰANYAGOKAT és FÉMDOBOZOKAT legyenek kedvesek a zsákokba dobálni. Ilyen az ásványvizes és üdítős PET palackok lapítva. Ide tartozik még a PET palackokról leszedett kupakok, elöblített tejfölös, vaj, margarin, joghurtos stb. dobozok, műanyag zacskók, reklámtáskák műanyag fóliák, PP és HDPE jelzésű kozmetikai termékek, mosószeres flakonok, italos karton, fém konzervdobozok, fém zárókupak, alumínium dobozok (sör, energiaitalos, üdítős).  Tilos az ételmaradékkal szennyezett dobozokat, vegyszeres-olajos flakonokat, fogkefét, műanyag gyermekjátékokat és CD-DVD lemezeket, HUNGAROCELLT a szelektív zsákokba helyezni.

Ötödik héten (ha az adott hónapban van) nincsen szelektív szállítás

Ipari üzletkötő:
Vágner Bernadett
email: ipar@eth-erd.hu


naptar nagyobb méretben

 

 


ELEKTROMOS HULLADÉKGYŰJTÉSI AKCIÓ
Az oldalt készítette: Hírözön Bt.

 

 
Hírek
FIGYELEM!
Felhívjuk a tisztelt lakosság figyelmét, hogy az Érd, Sas u. 2. szám alatti hulladékudvarunkba 2021.05.17-tőla sitt elhelyezése az alábbiak szerint történik:

Ha zsákban szállítják, akkor azt ki kell önteni.

Amit tartalmazhat az átvett hulladék: beton, kavics, cserép, tégla, kő, föld.

A szennyeződéseket, mint vezeték, fa, műanyag, papír, hungarocell, szigetelés, fém, cementes és ragasztós zsák, élvédők, pur-hab, cigaretta csikk, egyéb oda nem illő anyag, külön kell választani, és elhelyezni a hulladék udvarban!

Megértésüket köszönjük!

ÉTH Nonprofit Kft.
Elérhetőségeink
Tájékoztatjuk önöket, hogy ügyfélszolgálatunk munkaidőben az alábbi telefonszámokon fogadja hívásaikat:
23/522-600
23/522-601
23/522-602
23/522-603
Elektronikus megkeresésüket kérjük, hogy az
ugyfelszolgalat@eth-erd.hu

e-mail címre szíveskedjenek küldeni
Díjhátralék-kezelés
A Nemzeti Hulladékgazdálkodási Koordináló és Vagyonkezelő Zrt. tájékoztatója a díjhátralékok kezelésről ITT olvasható.


ROSSZ CÍMZÉS
Egyre növekvő számban kézbesít a Magyar Posta olyan leveleket, melyeken az ÉTH Nonprofit Kft. címét (2030 Érd, Sas u. 2.) tüntették fel, de címzettként az NHKV Zrt. neve szerepel.

Tisztelettel és nyomatékosan felhívjuk Tisztelt Ügyfeleink figyelmét, hogy ilyen küldeményeket nem nyithatunk fel és nem vehetünk át, mert az a levéltitok megsértésének minősül!

Az ilyen küldeményeket kénytelenek vagyunk a feladónak visszaküldeni!

Kérjük, amennyiben részünkre, az ÉTH Nonprofit Kft-nek kívánnak írni, szíveskedjenek azt cégünknek címezni!

Amennyiben az NHKV Zrt-nek kívánnak levelet küldeni, az NHKV Zrt. postacíme: 1255 Budapest, Pf.: 15. Székhelyének címe: 1011 Budapest, Iskola u. 13. A levelet azonban gyorsabban megkapják a postafiókon keresztül.
Házhoz menő lomtalanítás

Érd Megyei Jogú Város Közgyűlése a 2014. január 30-i ülésén elfogadta a 23/2005. (VII. 01.) önkormányzati rendeletének módosítását. Ez lehetővé teszi, hogy Érd város területén megkezdjük a házhoz menő lomtalanítási szolgáltatásunkat.
RÉSZLETEK