| ÉRD | DIÓSD | TÁRNOK | SÓSKÚT | BUDAÖRS | NAGYTARCSA |
| SZÁZHALOMBATTA | SZIGETSZENTMIKLÓS | SZIGETHALOM | HALÁSZTELEK | GYÁL | VECSÉS | TÖKÖL |

 
nyitólap
szelektív gyűjtés
hulladékudvar
ünnepi járatrend
letölthető dokumentumok
kapcsolat
 
  Pató Simon ügyvezető az Érd Tv-ben
 

A cég vezetője beszámolt róla, hogy az évi három-négy alkalom után tavaly már havi szinten vitték el a zöldhulladékot, melyből idén közel nyolcezer tonnányit gyűjtöttek – azaz a lakosok is előszeretettel élnek a lehetőséggel. Ez a szolgáltatás idén még fontosabbá válik, hiszen immár tilos az avart égetni. Ezért is van jelentősége annak az ötezer komposztáló ládának, amelyeket eddig a városban kiosztottak.
A riport itt látható

  A hulaldékprobléma gyökerei: a szemetelők
  Riport Érdről az ATV Heti Napló (2020. 11. 22.) adásában.
Videó, a 6. perctől.
   
  Vitaminokkal védi dolgozóit az ÉTH
  ÉrdMost, 2020. 11. 13 – itt olvasható
   
  Zöldhulladék-feldolgozó tyúkocskák
  Előzetes. A teljes videó az RTL Klub Szupezöld című magazinjában volt látható 2020. 11. 15-én 1:50-től: itt.
   
  Interjú Pató Simon ügyvezetővel
a budaörsi televízióban
  A TV2040 7KÖZBEN című msorában kérdezték Pató Simont a szelektív hulladékgyűjtésről, a zöldhulladék elszállításáról és a lomtalanításról.
videó itt, 7:45-től
   
  Igenis van értelme a szelektív hulladékgyűjtésnek
 

 

Mint azt korábban megírtuk, az ÉTH komoly gondokkal küzd. Ennek ellenére nem kell attól tartanunk, hogy elszállítatlan marad a szemét Érden. Most az érem másik oldalát jártuk körbe: mit tehet a lakosság, hogy gondosabban szelektált és jóval kevesebb szemét kerüljön a kukákba? A teljes cikk.

 
   
   
   
 
Az oldalt készítette: Hírözön Bt.

 

 
Hírek
Tisztelt Ügyfeleink!
Tájékoztatjuk Önöket, hogy Érd, Diósdi út 29. szám alatti ügyfélszolgálati irodánk és Érd, Sas u. 2. szám alatti hulladékudvarunk 2021.04.12-től újra nyitva tart.
Álláslehetőség
Az ÉTH Érd és Térsége Hulladékkezelési Nonprofit Kft állást hirdet a következő pozícióra: RAKODÓ Feladatai: A munkavégzés helyén végzett kommunális és nem veszélyes termelési szilárdhulladék-gyűjtésben való rakodói részvétel, a települési szilárd hulladékok gyűjtő szállító járműbe történő berakodása a tömörítő szerkezet szükség szerinti kezelése, részvétel a célgép ürítésében, valamint segédkezik a gépjárművek karban és tisztántartásában. A munkavégzés helye: Érd ÉS Térsége Munkaidő: 6.30-18.30, valamint 8.00-16.30-ig munkarendben. A biztosítási jogviszony teljesmunkaidős, határozatlan idejű munkaviszony. Jelentkezni személyesen Érden, a Sas utca 2. szám alatt a diszpécser irodába Hétfőtől péntekig 8.00-10.00-ig a személyes okmányokkal együtt , a allas@eth-erd.hu email címen vagy telefonon: +36 70 455 2406-os telefonszám lehetséges.
Álláslehetőség
Az ÉTH Érd és Térsége Hulladékkezelési Nonprofit Kft állást hirdet a következő pozícióra: SOFŐR Feladatai: A gondjaira bízott hulladékgyűjtő vezetése, a célfelépítmény kezelése, valamint a kommunális és nem veszélyes szilárd hulladék gyűjtése, majd a kijelölt lerakóhelyre való szállítsa. A munkavégzés helye: Érd ÉS Térsége Munkaidő: 6.30-18.30, valamint 8.00-16.300 munkarendben. A biztosítási jogviszony teljesmunkaidős, határozatlan idejű munkaviszony. Az állás betöltéséhez szükséges: „ C ”kategóriás jogosítvány, GKI , gépkezelői alkalmasság Előnyt jelent: „E” kategóriás jogosítvány, darukezelő Jelentkezni személyesen Érden, a Sas utca 2. szám alatt a diszpécser irodába Hétfőtől péntekig 8.00-10.00-ig a személyes okmányokkal együtt , a allas@eth-erd.hu email címen vagy telefonon: +36 70 455 2406-os telefonszám lehetséges.
Álláslehetőség
Az ÉTH Érd és Térsége Hulladékkezelési Nonprofit Kft állást hirdet a következő pozícióra: TEHEREGÉPKOCSI VEZETŐ. A munkavégzés helye: Érd és Térsége A biztosítási jogviszony teljesmunkaidős, határozatlan idejű munkaviszony. Feltétel: ”C” kategóriás jogosítvány és GKI Jelentkezni személyesen Érden a Sas utca 2. szám alatti telephelyünkön vagy e-mailbe a kovacs.kitti@eth-erd.hu címen lehetséges.
Hulladékudvar
Tájékoztatjuk Önöket, hogy Érd, Sas utca 2. szám alatt levő hulladékudvarban lévő szolgáltatások 2021. 03. 08. és 2021. 04. 05. között szünetelnek. Elérhetőségeink: telefon: 23/522-600 e-mail: ugyfelszolgalat@eth-erd.hu; eth@erd.hu Megértésüket köszönjük.

<< Previous 1 2 3 Next >>

Content Management Powered by UTF-8 CuteNews