| ÉRD | DIÓSD | TÁRNOK | SÓSKÚT | BUDAÖRS | NAGYTARCSA |
| SZÁZHALOMBATTA |
SZIGETSZENTMIKLÓS | SZIGETHALOM | HALÁSZTELEK | GYÁL | VECSÉS | TÖKÖL |

 
nyitólap
szelektív gyűjtés
hulladékudvar
ünnepi járatrend
letölthető dokumentumok
kapcsolat
 
BUDAÖRS
TÁJÉKOZTATÓ A BUDAÖRSI 2021. ÉVI ZÖLDHULLADÉK GYŰJTÉSI RENDJÉRŐL

Az ÉTH Nonprofit Kft. a 2021. zöldhulladék gyűjtését 2021. március 29-én hétfőn indítja heti rendszerességgel. A lakosságtól a zöldhulladékot az alábbi mennyiségi korlátozásokkal szállítjuk:

  • Ingatlanonként 3 x 120 l-es mennyiség bármilyen 120 l-es zsákban összekészítve, amennyiben több zsákot kívánnak kitenni, lehetőség van ÉTH feliratos „zöld” zsákot vásárolni 422.- Ft bruttó áron, ügyfélszolgálatunkon -cím : Érd, Diósdi út 29.,  Hulladékudvarunkban: Érd, Sas  u. 2., BTG ügyfélszolgálati irodában: Budaörs, Dózsa György utca 21. szám alatti irodában vagy viszonteladóinknál: Tom Market Budaörs, Szabadság út 44. A zsákokban KIZÁRÓLAG fű és lombhulladékot szállítunk!

- Ingatlanonként 3 köteg gallyat 1 m-es darabokban kötegelve szállítunk. Tilos fatuskót, fenyőt, tuját, törzset kihelyezni a kötegek mellé!

- 2030 Érd, Sas utca 2. szám alatti hulladékudvarunkban a zöldhulladék átvétel megszűnt! Lehetőség van évente 200kg/ingatlan/év zöldhulladékot leadni térítésmentesen a Zöldhatár komposzttelepen. Cím: 2030 Érd, Zöldhatár utca. 2021. április elsejétől a nyitva tartás: hétfőtől-péntekig 06:00-15:00-ig. Leadáshoz szükséges dokumentumok: személyi igazolvány, lakcímkártya, NHKV Zrt. által kiállított hulladékelszállítási befizetést igazoló csekk. A komposzttelepre kizárólag zsákokban füvet és lombhulladékot lehet leadni, illetve kötegelve a gallyakat!

Az elszállításra összekészített zöldhulladékot kérjük, hogy a kijelölt gyűjtési napon legkésőbb reggel 7 óráig szíveskedjenek kihelyezni az ingatlanok elé.

Megkérjük a Tisztelt Lakosságot, hogy a meghirdetett ingyenes mennyiséget ne lépjék túl, mert nem áll módunkban elszállítani!

Megértésüket és együttműködésüket nagyon köszönjük!

Zöldhatár komposzttelep térképen

BUDAÖRSÖN 2018. július 1-jétől a már jelenleg is közszolgáltató státuszú ÉTH Érd és Térsége Hulladékkezelési Nonprofit Kft. végzi a komplex hulladékszállítási tevékenységet (kommunális-, zöld-, szelektív hulladék, házhoz menő lomtalanítás) városunkban, az eddigiek szerint megszokott formában és rendszerben.

ÜGYFÉLSZOLGÁLT:

A SZEMÉTSZÁLLÍTÁS MENETRENDJE: ITT

A HULLADÉKSZÁLLÍTÁS DÍJA:
A rezsicsökkentések végrehajtásáról szóló 2013. évi LIV. törvény 12.§ (2) bekezdésében foglalt rendelkezései szerint a 2013. július 1-től a hulladékszállítási díj összege nem haladja meg a 2012. április 14-én alkalmazott díjtétel 4,2% inflációs rátával  megemelt összeg 90%-át.

Kukaméret

Ft/ürítés (nettó)

Ft/ürítés/hó (nettó)

áfa (27%)

Ft/ürítés/hó (bruttó)

50 l

148,93

647,08

174,92

822

80 l

236,55

1027,83

277,17

1305

110 l

323,75

1406,7

379,81

1787

120 l

352,89

1533,3

413,7

1947

240 l

706,43

3069,42

828,58

3898


SZELEKTÍV HULLADÉKGYŰJTÉS
A szelektív kukajáratunk heti rendszerességgel szállítja a szelektív hulladékot a kommunális hulladék elszállítási napján.
A várost két egyenlő részre osztottuk, így bizonyos utcák a páros heti, mások a páratlan heti gyűjtésbe tartoznak.
Az alábbi táblázatban kiválaszthatja, hogy az Ön utcáját a szelektív gyűjtőjáratunk a páros vagy a páratlan szedési héten látogatja.

A SZELEKTÍV GYŰJTÉS MENETRENDJE: ITT

AZ ÜVEGHULLADÉK gyűjtése - elsősorban balesetvédelmi okok miatt – továbbra is az eddig működő szigetek segítségével valósul meg. Ezeken a szigeteken kizárólag üvegpalackok és befőttes üvegek helyezhetőek el.
Ott, ahol családi házas övezetben társasház is található, a közeli szelektív hulladékgyűjtő szigeten továbbra is maradnak a négy szelektív hulladékfajta gyűjtésére alkalmas konténerek.


ZÖLDJÁRAT
Március közepétől december közepéig közlekedik a szemétszállítás napján a zöldjáratunk, mely a zöldhulladék kulturált kihelyezésére rendszeresített zöld zsákokat gyűjti össze.
Az zöld színű, ETH logóval ellátott zsákokból 10 darabot ingyen kap minden regisztrált, családi házas ügyfelünk.
További zsákok vásárplhatók: ügyfélszolgálatunkon (Dózsa György utca 21.), illetve a TOM–MARKET Kft.-nél (Szabadság út 44.) 2150 Ft/5 db áron.
Ezen kívül hetente 1 köbméter kötegelt, átkötött zöld hulladékot is ingyenesen elszállítunk a kertek elől, ami évente átlagosan 40 köbméter nyesedék térítésmentes kezelését jelenti családi házanként.
MI KERÜLHET A ZÖLD ZSÁKBA?
Avar, fűnyesedék, szalma, faágak, gallyak aprítva (kötegelve 1 köbméter ágat, gallyat szállítunk el alkalmanként), kerti gyomok (virágzás előtt) évelők, zöldségek, lehullott gyümölcsök elszáradt virágok faforgács, fűrészpor (vegyszermentesen)
Kérjük ügyfeleinket, hogy a zöldjárat számára rendszeresített zsákokba kommunális szemetet vagy építési törmeléket ne tegyenek! Az utóbbira külön szürke színű „ÉPÍTÉSI HULLADÉK” feliratú zsákot rendszeresítettünk. A zsák teherbírása 30-40 kg, ára 1600 Ft/db és ügyfélszolgálatainknál megvásárolható.
Ha valami nem fér a zöld zsákba, akkor azt hordozható/szállítható darabokra vágva, szükség esetén erős spárgával átkötve tehetik ki. Fontos az is, hogy könnyen megközelíthető helyre helyezzék ki, hogy munkánkat ekképpen segítsék.

A ZÖLDJÁRAT MENETRENDJE: ITT


VESZÉLYES ÉS E-HULLADÉK
A törvényben is rögzített szabályozást figyelembe véve veszélyesnek minősülnek olyan meghatározott anyagokat tartalmazó hulladékok, amelyek a talajba, a felszíni, a felszín alatti vizekbe vagy a levegőbe jutva, az egészségre és a környezetre kockázatot jelentenek.
A legjellemzőbb veszélyes hulladékok:
használt étolaj, gumiabroncs, kiürült spray flakonok,szárazelemek, permetezőszerek, akkumulátorok, fagyálló, festékmaradék,
hígító és egyéb vegyszerek, fénycsövek elhasználódott műszaki cikkek.
Az úgynevezett e-hulladékok az elektronikai és számítástechnikai eszközökből származnak, melyek már – meghibásodásuk, avulásuk miatt – értéktelenné válnak, de a bennük lévő anyagok környezetkockázatos hulladéknak tekinthetőek.

Társaságunk ez évben egy alkalommal, szervez térítésmenetes gyűjtést az alábbi bejáratott helyszínen: Ifjúság utcai parkoló

Az oldalt készítette: Hírözön Bt.

 

 
Hírek
Tisztelt Ügyfeleink!
Tájékoztatjuk Önöket, hogy Érd, Diósdi út 29. szám alatti ügyfélszolgálati irodánk és Érd, Sas u. 2. szám alatti hulladékudvarunk 2021.04.12-től újra nyitva tart.
Álláslehetőség
Az ÉTH Érd és Térsége Hulladékkezelési Nonprofit Kft állást hirdet a következő pozícióra: RAKODÓ Feladatai: A munkavégzés helyén végzett kommunális és nem veszélyes termelési szilárdhulladék-gyűjtésben való rakodói részvétel, a települési szilárd hulladékok gyűjtő szállító járműbe történő berakodása a tömörítő szerkezet szükség szerinti kezelése, részvétel a célgép ürítésében, valamint segédkezik a gépjárművek karban és tisztántartásában. A munkavégzés helye: Érd ÉS Térsége Munkaidő: 6.30-18.30, valamint 8.00-16.30-ig munkarendben. A biztosítási jogviszony teljesmunkaidős, határozatlan idejű munkaviszony. Jelentkezni személyesen Érden, a Sas utca 2. szám alatt a diszpécser irodába Hétfőtől péntekig 8.00-10.00-ig a személyes okmányokkal együtt , a allas@eth-erd.hu email címen vagy telefonon: +36 70 455 2406-os telefonszám lehetséges.
Álláslehetőség
Az ÉTH Érd és Térsége Hulladékkezelési Nonprofit Kft állást hirdet a következő pozícióra: SOFŐR Feladatai: A gondjaira bízott hulladékgyűjtő vezetése, a célfelépítmény kezelése, valamint a kommunális és nem veszélyes szilárd hulladék gyűjtése, majd a kijelölt lerakóhelyre való szállítsa. A munkavégzés helye: Érd ÉS Térsége Munkaidő: 6.30-18.30, valamint 8.00-16.300 munkarendben. A biztosítási jogviszony teljesmunkaidős, határozatlan idejű munkaviszony. Az állás betöltéséhez szükséges: „ C ”kategóriás jogosítvány, GKI , gépkezelői alkalmasság Előnyt jelent: „E” kategóriás jogosítvány, darukezelő Jelentkezni személyesen Érden, a Sas utca 2. szám alatt a diszpécser irodába Hétfőtől péntekig 8.00-10.00-ig a személyes okmányokkal együtt , a allas@eth-erd.hu email címen vagy telefonon: +36 70 455 2406-os telefonszám lehetséges.
Álláslehetőség
Az ÉTH Érd és Térsége Hulladékkezelési Nonprofit Kft állást hirdet a következő pozícióra: TEHEREGÉPKOCSI VEZETŐ. A munkavégzés helye: Érd és Térsége A biztosítási jogviszony teljesmunkaidős, határozatlan idejű munkaviszony. Feltétel: ”C” kategóriás jogosítvány és GKI Jelentkezni személyesen Érden a Sas utca 2. szám alatti telephelyünkön vagy e-mailbe a kovacs.kitti@eth-erd.hu címen lehetséges.
Hulladékudvar
Tájékoztatjuk Önöket, hogy Érd, Sas utca 2. szám alatt levő hulladékudvarban lévő szolgáltatások 2021. 03. 08. és 2021. 04. 05. között szünetelnek. Elérhetőségeink: telefon: 23/522-600 e-mail: ugyfelszolgalat@eth-erd.hu; eth@erd.hu Megértésüket köszönjük.

<< Previous 1 2 3 Next >>

Content Management Powered by UTF-8 CuteNews