| ÉRD | DIÓSD | TÁRNOK | SÓSKÚT | BUDAÖRS | NAGYTARCSA |
| SZÁZHALOMBATTA |
SZIGETSZENTMIKLÓS | SZIGETHALOM | HALÁSZTELEK | GYÁL | DUNAVARSÁNY | DUNAHARASZTI | VECSÉS | ÚJLENGYEL | ÚJHARTYÁN |

 
nyitólap
magunkról
szelektív gyűjtés
hulladékudvar
ünnepi járatrend
letölthető dokumentumok
kapcsolat
 
BUDAÖRS

BUDAÖRSÖN 2018. július 1-jétől a már jelenleg is közszolgáltató státuszú ÉTH Érd és Térsége Hulladékkezelési Nonprofit Kft. végzi a komplex hulladékszállítási tevékenységet (kommunális-, zöld-, szelektív hulladék, házhoz menő lomtalanítás) városunkban, az eddigiek szerint megszokott formában és rendszerben.

ÜGYFÉLSZOLGÁLT:

A SZEMÉTSZÁLLÍTÁS MENETRENDJE: ITT

A HULLADÉKSZÁLLÍTÁS DÍJA:
A rezsicsökkentések végrehajtásáról szóló 2013. évi LIV. törvény 12.§ (2) bekezdésében foglalt rendelkezései szerint a 2013. július 1-től a hulladékszállítási díj összege nem haladja meg a 2012. április 14-én alkalmazott díjtétel 4,2% inflációs rátával  megemelt összeg 90%-át.

Kukaméret

Ft/ürítés (nettó)

Ft/ürítés/hó (nettó)

áfa (27%)

Ft/ürítés/hó (bruttó)

50 l

148,93

647,08

174,92

822

80 l

236,55

1027,83

277,17

1305

110 l

323,75

1406,7

379,81

1787

120 l

352,89

1533,3

413,7

1947

240 l

706,43

3069,42

828,58

3898


SZELEKTÍV HULLADÉKGYŰJTÉS
A szelektív kukajáratunk kétheti rendszerességgel szállítja a szelektív hulladékot a kommunális hulladék elszállítási napján.
A várost két egyenlő részre osztottuk, így bizonyos utcák a páros heti, mások a páratlan heti gyűjtésbe tartoznak.
Az alábbi táblázatban kiválaszthatja, hogy az Ön utcáját a szelektív gyűjtőjáratunk a páros vagy a páratlan szedési héten látogatja.

A SZELEKTÍV GYŰJTÉS MENETRENDJE: ITT

AZ ÜVEGHULLADÉK gyűjtése - elsősorban balesetvédelmi okok miatt – továbbra is az eddig működő szigetek segítségével valósul meg. Ezeken a szigeteken kizárólag üvegpalackok és befőttes üvegek helyezhetőek el.
Ott, ahol családi házas övezetben társasház is található, a közeli szelektív hulladékgyűjtő szigeten továbbra is maradnak a négy szelektív hulladékfajta gyűjtésére alkalmas konténerek.


ZÖLDJÁRAT
Március közepétől december közepéig közlekedik a szemétszállítás napján a zöldjáratunk, mely a zöldhulladék kulturált kihelyezésére rendszeresített zöld zsákokat gyűjti össze.
Az zöld színű, ETH logóval ellátott zsákokból 10 darabot ingyen kap minden regisztrált, családi házas ügyfelünk.
További zsákok vásárplhatók: ügyfélszolgálatunkon (Dózsa György utca 21.), illetve a TOM–MARKET Kft.-nél (Szabadság út 44.) 2150 Ft/5 db áron.
Ezen kívül hetente 1 köbméter kötegelt, átkötött zöld hulladékot is ingyenesen elszállítunk a kertek elől, ami évente átlagosan 40 köbméter nyesedék térítésmentes kezelését jelenti családi házanként.
MI KERÜLHET A ZÖLD ZSÁKBA?
Avar, fűnyesedék, szalma, faágak, gallyak aprítva (kötegelve 1 köbméter ágat, gallyat szállítunk el alkalmanként), kerti gyomok (virágzás előtt) évelők, zöldségek, lehullott gyümölcsök elszáradt virágok faforgács, fűrészpor (vegyszermentesen)
Kérjük ügyfeleinket, hogy a zöldjárat számára rendszeresített zsákokba kommunális szemetet vagy építési törmeléket ne tegyenek! Az utóbbira külön szürke színű „ÉPÍTÉSI HULLADÉK” feliratú zsákot rendszeresítettünk. A zsák teherbírása 30-40 kg, ára 1600 Ft/db és ügyfélszolgálatainknál megvásárolható.
Ha valami nem fér a zöld zsákba, akkor azt hordozható/szállítható darabokra vágva, szükség esetén erős spárgával átkötve tehetik ki. Fontos az is, hogy könnyen megközelíthető helyre helyezzék ki, hogy munkánkat ekképpen segítsék.

A ZÖLDJÁRAT MENETRENDJE: ITT


VESZÉLYES ÉS E-HULLADÉK
A törvényben is rögzített szabályozást figyelembe véve veszélyesnek minősülnek olyan meghatározott anyagokat tartalmazó hulladékok, amelyek a talajba, a felszíni, a felszín alatti vizekbe vagy a levegőbe jutva, az egészségre és a környezetre kockázatot jelentenek.
A legjellemzőbb veszélyes hulladékok:
használt étolaj, gumiabroncs, kiürült spray flakonok,szárazelemek, permetezőszerek, akkumulátorok, fagyálló, festékmaradék,
hígító és egyéb vegyszerek, fénycsövek elhasználódott műszaki cikkek.
Az úgynevezett e-hulladékok az elektronikai és számítástechnikai eszközökből származnak, melyek már – meghibásodásuk, avulásuk miatt – értéktelenné válnak, de a bennük lévő anyagok környezetkockázatos hulladéknak tekinthetőek.

Társaságunk ez évben egy alkalommal, szervez térítésmenetes gyűjtést az alábbi bejáratott helyszínen: Ifjúság utcai parkoló

Az oldalt készítette: Hírözön Bt.

 

 
Hírek
ÜVEGGYŰJTŐ KUKA ÉRDI LAKOSOKNAK

Januárban Érd, Sas u. 2. szám alatti telephelyünkön megkezdjük az üvegek szelektív gyűjtésére szolgáló kukák kiosztását. Részletek és tudnivalók:ITT.

ÁLLÁS

Azonnali kezdéssel keresünk rakodókat Érdre és Budaörsre.

Díjhátralék-kezelés
A Nemzeti Hulladékgazdálkodási Koordináló és Vagyonkezelő Zrt. tájékoztatója a díjhátralékok kezelésről ITT olvasható.
Ügyfélszolgálat
Értesítjük ügyfeleinket, hogy ügyfélszolgálatunk új helyre költözött. Ezentúl Érden,
a Diósdi út 29-ben
várjuk Önöket változatlan
nyitvatartással és elérhetőségekkel.
Ebédidő: 12–12,30-ig
ROSSZ CÍMZÉS
Egyre növekvő számban kézbesít a Magyar Posta olyan leveleket, melyeken az ÉTH Nonprofit Kft. címét (2030 Érd, Sas u. 2.) tüntették fel, de címzettként az NHKV Zrt. neve szerepel.

Tisztelettel és nyomatékosan felhívjuk Tisztelt Ügyfeleink figyelmét, hogy ilyen küldeményeket nem nyithatunk fel és nem vehetünk át, mert az a levéltitok megsértésének minősül!

Az ilyen küldeményeket kénytelenek vagyunk a feladónak visszaküldeni!

Kérjük, amennyiben részünkre, az ÉTH Nonprofit Kft-nek kívánnak írni, szíveskedjenek azt cégünknek címezni!

Amennyiben az NHKV Zrt-nek kívánnak levelet küldeni, az NHKV Zrt. postacíme: 1255 Budapest, Pf.: 15. Székhelyének címe: 1011 Budapest, Iskola u. 13. A levelet azonban gyorsabban megkapják a postafiókon keresztül.

<< Previous 1 2 Next >>

Content Management Powered by UTF-8 CuteNews