Üdvözöljük az ÉTH Nonprofit Kft. honlapján

Információk település szerint

slider_img05
img
10+ Település

Rólunk

Cégünk korábbi tulajdonosai – Érd Megyei Jogú Város, Diósd és Tárnok Nagyközségek Önkormányzatai – 2012. november 5-én megalakították a 100 százalékban önkormányzati tulajdonban lévő ÉTH Érd és Térsége Hulladékkezelési Nonprofit Kft.-t. Az országos hulladékgazdálkodási közszolgáltatási rendszer átalakítása során az ÉTH régiós közszolgáltató lett 2017-ben.

2023. július 1-jével új hulladékgazdálkodási rendszer lépett életbe. Ettől az időponttól kezdve már nem önkormányzati feladat a hulladékgazdálkodási közszolgáltatás megszervezése, a magyarországi települési hulladék begyűjtését, kezelését és számlázását a MOHU MOL Hulladékgazdálkodási Zrt. végzi. Társaságunk a tevékenységét a MOHU Zrt. irányítása mellett, mint Koncesszori Alvállalkozó folytatja, a hulladékgazdálkodási közszolgáltatási résztevékenységet jelenleg 7 településen.

A közszolgáltatási résztevékenység higiéniai és közegészségügyi, valamint további vonatkozó jogszabályok alapján minden ingatlanhasználó számára kötelezően igénybe veendő szolgáltatás.

Hírek